Hondencursus Den Haag 2017-04-12T17:29:08+00:00

Hondencursus in Den Haag

Welkom op de website van Astrid’s Puppyclass! Voor een hondencursus in Den Haag bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een professionele hondenschool, gespecialiseerd in het trainen van blaffende viervoeters. Een positieve aanpak en veel plezier staan bij ons centraal.

Belangrijk onderdeel van de opvoeding

Het opvoeden van uw hond is niet zomaar iets wat u even snel doet. Een hond moet leren luisteren en beseffen dat u de baas bent. Het volgen van een hondencursus  bij Astrid’s Puppyclass in Den Haag is een belangrijk onderdeel in de opvoeding. Uw hond leert gehoor te geven aan bepaalde commando’s en u leert hoe u om moet gaan met ongewenst gedrag van uw hond. De trainingen zijn leerzaam en plezierig voor u én uw hond. Jullie band en het vertrouwen worden versterkt!

Bij Astrid’s Puppyclass werken enthousiaste trainers die opgeleid zijn en met veel plezier uw hond trainen. De basis wordt gelegd in een puppycursus. Het verder trainen in een vervolgcursus is iets wat wij zeker aanraden. Wij verzorgen de volgende trainingen:

  • Puppycursus (9 lessen, 1 examen)
  • Gehoorzame Hond (9 lessen, 1 examen)
  • A-cursus (9 lessen, 1 examen)
  • B-cursus (9 lessen, 1 examen)
  • Gedrag & Gehoorzaamheid (2 x 10 lessen en een examen)

Alle honden zijn welkom

De groepstrainingen worden gegeven op de zaterdagochtend en/of maandagavond. In bepaalde situaties is een privétraining meer gewenst. Dit behoort dan ook zeker tot de mogelijkheden. We stellen geen eisen aan uw hond. Puppy’s, maar ook oudere honden zijn welkom. We zijn ook gespecialiseerd in honden met gedragsproblemen. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een hondencursus bij Astrid’s Puppyclass in Den Haag? Schroom dan niet om contact op te nemen! Onze contactgegevens zijn te vinden op onze website. Uiteraard bent u natuurlijk ook van harte welkom om een keertje te komen kijken.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op of schrijf u direct in.

www.puppyclass.nl