Puppycursus Wassenaar 2017-09-19T13:51:12+02:00

Puppycursus in Wassenaar

Bent u op zoek naar een puppycursus in Wassenaar? Maak dan kennis met Astrid’s Puppyclass. Wij zijn een hondenschool in de buurt van Den Haag waar u terecht kunt voor een puppycursus en diverse andere cursussen. Een vriendelijke en gehoorzame hond, dat is het doel van onze puppycursus. Hondenschool Astrid’s Puppyclass in de buurt van Den Haag is goed bereikbaar vanaf Wassenaar.

Puppycursus Rijswijk
Puppycursus Rijswijk

Leren luisteren naar commando’s

Tijdens de training wordt uw hond op een speelse wijze bijgebracht hoe hij moet reageren op bepaalde commando’s. De veelgebruikte commando’s komen aan bod, denk aan commando’s zoals: “zit”, “sta”, “af”, “plat”, “meelopen”, “voet” en “tandjes kijken”. De oefeningen zijn erop gericht om uw hond spelenderwijs te leren luisteren en de juiste rangorde te bereiken. Tijdens de trainingen beloont u uw hond door middel van brokjes en een speeltje.

Uw hond is welkom

De puppycursus bij Astrid`s Puppyclass nabij Den Haag, in Wassenaar is in groepsverband. Dit houdt in dat er ook andere honden met hun baasje deelnemen aan de training. Dit trainen in groepsverband is ook goed voor de socialisatie. De honden krijgen regelmatig de gelegenheid om samen te spelen, waardoor ze leren omgaan met elkaar. Iedere hond, ongeacht de leeftijd en het ras is welkom in de puppycursus. Ook oudere honden die nooit een cursus hebben gevolgd, zijn welkom. In sommige gevallen is een privétraining meer gewenst, bijvoorbeeld in het geval van een hond met gedragsproblemen. Het is dan beter om eerst 1 op 1 te gaan trainen. Wanneer dit goed gaat, kan er getraind worden in groepsverband.

Bent u nieuwsgierig geworden? Kom dan een keertje kijken! U mag natuurlijk ook eerst even contact met ons opnemen. Onze contactgegevens vindt u op de website.

Puppycursus Scheveningen

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op of schrijf u direct in.