Puppycursus Voorburg 2020-02-24T09:55:32+01:00

Puppycursus met uw jonge hond

Bij Astrid’s Puppyclass bent u van harte welkom als u samen met uw jonge hond deel wilt nemen aan een puppycursus in Voorburg. Daarmee zorgt u voor een goede basis voor uw pup. Bij onze puppycursus in Voorburg zijn jonge honden van elk ras of kruising van harte welkom. Een pup verwelkomen binnen uw gezin is een heugelijke gebeurtenis. Ook dit gezinslid heeft een goede basis en opvoeding nodig.

Puppycursus omgeving Voorburg
Puppycursus Rijswijk

Op deze manier kunnen problemen op latere leeftijd of ongewenst gedrag voorkomen worden. De opvoeding van een jonge hond is een serieuze aangelegenheid. Gehoorzaamheid speelt daarbij een grote rol. Daarom is het verstandig om zo vroeg mogelijk te beginnen met de deelname aan een cursus. Tijdens onze puppycursus in Voorburg leert uw jonge hond de basiscommando’s, maar wordt er ook gewerkt aan het versterken van de onderlinge band tussen hond en baas.

Een hond die goed luistert

Met een hond die goed luistert voorkomt u vervelende of zelfs gevaarlijke situaties in de toekomst. Tijdens de puppycursus van Astrid’s Puppyclass in Voorburg komen er verschillende aspecten aan bod. Het aanleren van commando’s en het geven van instructies gebeurt op een speelse manier. Bij ons staat het plezier van zowel hond als baas altijd op de eerste plaats.

Puppycursus bij Astrid’s Puppyclass in Voorburg

Binnen het team van Astrid’s Puppyclass beschikken we over vakkundige trainers die hun vak goed verstaan. Opvoeden met positiviteit en plezier staat daarbij centraal. Naast het aanleren van basiscommando’s, laten we u ook zien hoe u eventueel probleemgedrag op de juiste manier kunt oplossen. Ook socialisatie komt tijdens onze puppycursus in Voorburg aan bod. We trainen dan ook altijd in groepen.

Puppyclass Voorburg
Puppyclass in Voorburg

U bent bij ons van harte welkom als uw jonge hond de leeftijd van 9 weken heeft bereikt. Vaak is dit al snel nadat de jonge hond zijn intrede heeft gemaakt binnen het gezin. Tijdens onze hondencursus in Voorburg besteden we aandacht aan commando’s zoals “zit”, “af” en “volgen”. Het aanleren van deze instructies gebeurd uiteraard op een ongedwongen manier waardoor uw jonge pup plezier houdt in het werk.

Omgang met andere honden

Ook de omgang met andere honden speelt een grote rol binnen onze puppycursus in Voorburg. Ook besteden we extra aandacht aan het bekijken van het gebit onder het commando “tandjes kijken”. Dit is nodig om een eventueel onderzoek door een dierenarts op latere leeftijd makkelijker te kunnen maken. Als u deel wilt nemen aan een puppycursus in Voorburg bent u bij Astrid’s Puppyclass dan ook van harte welkom.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op of schrijf u direct in.

www.puppyclass.nl