Puppycursus Rijswijk 2022-02-23T10:38:11+01:00

Puppycursus Rijswijk

Het volgen van de puppycursus in Rijswijk is iets dat zeer verstandig is. Het is bovendien iets waar u en uw hond heel het leven profijt van hebben. Bij de puppycursus in Rijswijk staat plezier nadrukkelijk op de eerste plaats. En alleen al vanwege het feit dat het volgen van de puppycursus in Rijswijk of de puppycursus in Scheveningen de band tussen u als baas en de hond versterkt is reden om u zo snel mogelijk voor deze cursus aan te melden.

Het volgen van een puppycursus versterkt de band tussen u als baas en uw hond

Het is bekend dat het opvoeden van een hond lang niet altijd even gemakkelijk is. Het is voor u als baas uitermate belangrijk dat uw hond leert om goed naar u als baas te luisteren. Daarom is het verstandig om zo snel mogelijk na de aanschaf van uw pup te beginnen met de puppycursus in Rijswijk. Er is wat het opvoeden van uw hond betreft geen tijd te verliezen. Tijdens de puppycursus in Rijswijk leert uw hond te luisteren en leert het om al uw instructies op te volgen. En gedurende de cursus zal u snel duidelijk worden dat het volgen van deze cursus ook gewoon heel erg leuk is.

Puppycursus Rijswijk
Puppycursus Rijswijk

Plezier staat altijd voorop bij de puppycursus in Rijswijk

Niet voor niets staat tijdens de puppycursus plezier altijd voorop. De cursus wordt verzorgd door rechtgeaarde hondenliefhebbers die bovendien zeer enthousiast zijn. Uw hond wordt altijd op een positieve manier tegemoet getreden. Positiviteit bevordert het leren van uw hond. Ook is het een feit dat uw hond zich dan vriendelijker zal gaan gedragen. U kunt met uw pup terecht als uw pup negen weken oud is. Een cursus duurt precies negen weken en uiteraard wacht u na die negen weken een examen. 

De puppycursus in Rijswijk is een zeer belangrijk onderdeel van de opvoeding van uw hond

De puppycursus in Rijswijk staat bol met allerlei leuke en uitdagende oefeningen voor uw jonge hond. Uw hond leert dat u de baas bent en dat het naar u moet luisteren. Ook zal de hond spelenderwijs leren om uw commando’s op te volgen. Natuurlijk is er gedurende de cursus volop ruimte voor uw hond om nader kennis te maken met andere honden. Ook dit is goed voor het socialisatieproces van uw hond. Daarmee is de puppycursus in Rijswijk een zeer belangrijk onderdeel in de opvoeding van uw hond. Daarnaast bieden wij ook een puppycursus in Den Haag aan. 

Bent u op zoek naar cursussen voor puppy’s?

www.puppyclass.nl