Puppycursus Leidschendam 2017-04-12T17:50:46+02:00

Puppycursus nabij Leidschendam

Heeft u uw gezin uitgebreid met een blaffend huisgenootje? Wat leuk! Bij de aanschaf van een hond moet u met diverse dingen rekening houden. Zo is een goede opvoeding van belang in de ontwikkeling van uw hond. Een gehoorzame hond die goed luistert, is een vriend voor het leven! Een eerste stap in de opvoeding is het volgen van een puppycursus nabij Leidschendam. Hondenschool Astrid’s Puppyclass in Den Haag is goed bereikbaar vanaf Leidschendam. Tijdens deze cursus leert uw hond te luisteren en krijgt u handvatten mee hoe u uw hond kunt aansporen om dit gedrag te blijven voortzetten.

Over Astrid’s Puppyclass

Astrid’s Puppyclass is een professionele hondenschool in Den Haag. Wij zijn gespecialiseerd in het trainen van allerlei soorten honden, van jong tot oud. Zo doen niet alleen puppy’s mee, maar ook honden die bijvoorbeeld nog nooit een puppycursus nabij Leidschendam hebben gevolgd omdat ze uit het asiel komen. Indien u uw pup wilt opgeven voor de cursus is het belangrijk dat deze de eerste 2 inentingen heeft gehad, zodat deze veilig om kan gaan met de andere honden in de cursus.

Kom een keertje kijken!

De puppycursus bij Astrid’s Puppyclass nabij Leidschendam bestaat uit 10 lessen. In de laatste les wordt er een examen afgelegd door uw hond. Daarna volgt een diploma. Het leren opvolgen van commando’s en socialisering zijn twee onderwerpen die we behandelen tijdens de lessen. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd hoe het eraan toe gaat tijdens een puppycursus van Astrid’s Puppyclass? Neem dan contact met ons op en kom een keertje vrijblijvend kijken. Op onze website vindt u onze contactgegevens.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op of schrijf u direct in.