Puppycursus Den Haag 2017-04-12T17:24:13+02:00

Puppycursus in Den Haag

Bij de opvoeding van een hond komt veel kijken. Het is belangrijk dat uw hond goed leert luisteren. Het verstandigste is om hier zo snel mogelijk na de aanschaf mee te beginnen. Het volgen van een puppycursus bij Astrid’s Puppyclass in Den Haag is een goede beslissing. Uw hond leert luisteren en bepaalde instructies goed op te volgen. Tegelijkertijd versterkt het de band tussen u en uw hond.

Puppycursus Scheveningen
Puppycursus Rijswijk

Plezier staat centraal

Ons team bestaat uit enthousiaste, vakkundige trainers die allemaal een hart hebben voor honden. We leren u uw hond op een positieve manier op te voeden. Door positief om te springen met bepaalde gedragingen van uw hond, leert het zich te gehoorzamen en vriendelijk te gedragen naar mens en dier. Vanaf de leeftijd van 9 weken kunt u uw hond opgeven voor de cursus. De puppycursus bij Astrid’s Puppyclass in Den Haag bestaat uit 9 lessen een een examen. Plezier voor zowel baas en hond staat centraal bij ons.

Leren door middel van leuke oefeningen

Tijdens de lessen leert uw hond dat u de baas bent. Door middel van leuke oefeningen leert u uw hond spelenderwijs commando’s aan als “zit”, “sta”, af”, “plat”, “volgen” en “tandjes kijken”. Op een ongedwongen manier zonder dwang leert uw hond zo naar u te luisteren. Deze oefeningen komen onder andere aan bod tijdens de lessen. Wat ook aan bod komt is de omgang met andere honden. Om dit te trainen, laten we uw hond regelmatig spelen met de andere honden die meedoen aan de cursus. Het socialiseren van uw hond is namelijk een belangrijk onderdeel in de opvoeding.

Na de puppycursus bij Astrid`s Puppyclass in Den Haag is de basis gelegd in de opvoeding van uw hond. Wilt u meer informatie over de puppycursus? Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend kijken om de sfeer te proeven!

Puppycursus Scheveningen

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op of schrijf u direct in.