Puppytraining Den Haag 2017-09-19T13:46:48+02:00

Puppytraining in de buurt van Den Haag

Na de aanschaf van een hond, komt de opvoeding om te hoek kijken. Een essentieel onderdeel in de ontwikkeling van uw hond, want als uw hond niet leert te luisteren en te gehoorzamen, heeft dit vervelende gevolgen in de omgang met uw hond. Een puppytraining bij Astrid’s Puppyclass in de buurt van Den Haag is een goede eerste stap. Hierin wordt de basis gelegd voor de opvoeding.

Puppycursus Scheveningen

Positieve aanpak

Wij zijn Astrid’s Puppyclass, een hondenschool in de buurt Den Haag. Het trainen van honden is onze specialiteit. Onze trainers zijn allemaal opgeleid voor hondentraining en hanteren een positieve aanpak. Uw hond leert op een speelse manier te luisteren naar veel voorkomende commando’s, zoals: “zit”, “sta”, “af”, “plat”, “meelopen”, “voet” en “tandjes kijken”. Het hebben van plezier staat hierbij centraal. Ook het socialiseren behandelen we tijdens de puppytraining bij Astrid’s Puppyclass nabij Den Haag. Zo zijn er regelmatig speelmomenten, waarop de honden met elkaar spelen. Hierdoor leren ze op een sociale manier met elkaar om te gaan. We streven naar een training die plezier is voor zowel hond als baasje.

Zowel privé- als groepstrainingen

Een puppytraining bij Astrid’s Puppyclass in de buurt van Den Haag bestaat uit 9 lessen. Daarna volgt er een examen en een diploma. De trainingen worden gegeven op maandagavond en /of zaterdagochtend. Het is een groepstraining, dit houdt in dat er meerdere honden met hun baasjes deelnemen. In sommige gevallen is een privétraining meer gewenst, dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Wilt u meer informatie over onze puppytraining bij Astrid’s Puppyclass in de buurt van Den Haag? Neem dan contact met ons op of kom vrijblijvend langs. U kunt onze contactgegevens vinden op onze website.

Puppycursus Rijswijk

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op of schrijf u direct in.