Hondentraining Den Haag 2017-04-05T15:08:29+02:00

Hondentraining in Den Haag

Een gesocialiseerde hond die goed luistert naar zijn of haar baasje. Dat is waar wij naar streven! U bent welkom bij Astrid’s Puppyclass voor een hondentraining in Den Haag. Wij geven verschillende trainingen, van puppycursus tot het hoogste niveau in de gehoorzaamheidstrainingen. U kunt jaren trainen en steeds een stapje verder komen. Ook voor ringtraining kunt u bij ons terecht. Iedere hond is welkom, ongeacht ras en leeftijd.

Puppycursus Rijswijk

Hondentrainingen

Wij zijn een professionele hondenschool in Den Haag, gespecialiseerd in het trainen van honden. Ons doel is om van uw hond een vriendelijke, gehoorzame hond te maken. Een vriend voor het leven! De trainingen worden verzorgt door professionele trainers die speciaal opgeleid zijn voor hondentraining. Uw hond leert op een speelse manier, wat de training voor hem zeer plezierig maakt. Uw hond en u zijn welkom voor de volgende hondentrainingen in Den Haag bij Astrid’s Puppyclass:

  • Puppycursus (9 lessen, 1 examen)
  • Gehoorzame Hond (9 lessen, 1 examen)
  • A-cursus (9 lessen, 1 examen)
  • B-cursus (9 lessen, 1 examen)
  • Gedrag & Gehoorzaamheid (2 x 10 lessen en een examen)

Een positieve aanpak vinden wij belangrijk. Ons uitgangspunt is om trainingen te verzorgen die plezierig zijn voor zowel de hond als zijn baasje. Uw hond leert te gehoorzamen en u leert hoe u invloed kan hebben op het gedrag van uw hond. Dit zorgt voor wederzijds vertrouwen tussen u en uw hond.

Neem nu contact op!

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor een hondentraining in Den Haag? Neem dan contact met ons op. U vindt onze contactgegevens op onze website. Daarnaast nodigen wij u graag uit om een keertje vrijblijvend te komen kijken. U kunt dan uw vragen stellen en direct de sfeer proeven.

Wilt u een afspraak maken?

Neem dan contact op of schrijf u direct in.